Kamarai hozzájárulás megfizetésének határideje

Nem sokára itt van az idei kamarai hozzájárulás megfizetésének határideje. 2012. január 1-jét?l minden m?köd? vállalkozás (egyéni vállalkozó, KATÁ-s gazdálkodó is) köteles évente 5000 forint kamarai hozzájárulást fizetni.

Az újonnan alakuló egyéni és társas vállalkozások a bejegyzésüket követ? 5 napon belül kötelesek a székhely szerinti területi kereskedelmi és iparkamaránál a nyilvántartásba vételüket kezdeményezni és a kamarai hozzájárulás összegét megfizetni. A korábban alakult vállalkozásoknak minden év március 31-éig kell megfizetniük a hozzájárulást.

soproni kamara számlaszáma:

11737083-20124300

A közleményrovatba az adószámot kell feltüntetni.

Akinek a székhelye nem Sopron, legyen szíves az interneten utána nézni az illetékes kamara számlaszámának vagy kollégáink segítségét kérni a megkeresésben.

Akik elmulasztották a törvényben el?írtak teljesítését, számíthatnak arra, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal behajthatja a díjat, mert az köztartozásnak min?sül. Már 5000 forint esetén is eljárhat az adóhatóság, ráadásul a végrehajtási költséget is meg kell fizetni, ami szintén 5000 forint.